TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

В случай на недоволства и крайно несъгласие

Posted by Today's Metal Crew On четвъртък, януари 13, 2011 0 коментара


Всеки читател, недоволен от дадена от нас оценка, има демократичното право да изрази недоволството си по цивилизован начин, стига преди това да вземе предвид, че екипът на "Today's Metal" e субективен, трудно обидчив и изобщо не е достатъчно "тру".

В случай на крайно недоволство, оплаквания в устен вид се предават в 7-дневен срок в сградата на арменската църква (която си изберете), където местният поп по всяка вероятност ще ви изслуша (но не гарантираме, че ще ви разбере).

Приятно четене на материали, които де факто ви харесват!


0 Response for the "В случай на недоволства и крайно несъгласие"