TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Преминаване към платен домейн

Posted by Today's Metal Crew On петък, януари 28, 2011 0 коментара

За да убедим читателите в сериозните намерения на Today's Metal Bulgaria, взехме трудното решение да отделим по няколко лева на калпак и да си купим домейн. Някои плакаха, други останаха без енергийна напитка, трети се самовглъбиха, мислейки как са можели да се наядат 3 до 8 пъти в студентски стол за тези пари...

Но фактът си е факт. В момента се извършва преместването на блога и някои функции може да сбъгясат или да не са достъпни за известен период от време.

Отделно, вече функцията за коментари е отворена за всички! Друг е въпросът дали всички коментари ще бъдат оставяни, в зависимост от използвания език и чистотата му, кирилицата/латиницата и прочее.

Налице е и "Like" бутон за хората, които ги мързи да пишат коментари, харесват ревютата/албумите или просто обичат да цъкат въпросния бутон.

За финал, искам да отбележа, че блогът върви добре и отбелязва сериозна активност и интерес без каквато и да е реклама. Така че дерзайте, четете и... слушайте новите метъл албуми!

EDIT: Преместването завърши успешно и въпреки някои странни (но леки) технически трудности, не би трябвало да има никакъв проблем за потребителите.

- Today's Metal Crew

Categories:

0 Response for the "Преминаване към платен домейн"