TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Theatres Des Vampires - 2011 - Moonlight Waltz

Posted by Today's Metal Crew On четвъртък, януари 13, 2011 0 коментара


Стил..................: Gothic Metal
Държава...............: Италия
Лейбъл................: Aural Music/Dreamcell 11
Отнема................: 53 минути

Все съм знаел, че вампирите смучат, обаче Theatres Des Vampires този път тотално са го ударили през просото. И докато са минавали през въпросното просо са седнали да се изтропат някъде между лехите и да посмучат каквото намерят. Защото този им нов албум е пълна помия и си бие на скат порно. Идеше ми да повърна всеки път щом чуех доскоро не толкова досадния глас на вокалистката им, чието име все чета и все забравям. Явно има защо. Опитах се да харесам нещо, честно! В крайна сметка сметнах, че клавишните и барабаните не звучат никак зле. Китарите обаче все едно ги е свирила малоумната котка, обикаляща из блока ми, а вокалите са досущ като на малоумната бабичка, която я храни (въпросната котка) и й пее всеки ден пред входа на мазето. От 2-3 албума насам ги следя, че са станали мега-гадни, но тук вече тотално ме изгубиха. Всички освен дебелите депресирани готик мадами с размазан грим, мрежести ръкави и необуздан копнеж за заблудени извратеняци могат спокойно да се въздържат от слушане на поредната доза умрял шум от TDV.

+ + + + Плюсове.......:
Добри клавишни партии.
Добри ударни партии.
Донякъде класически готик метъл с женски вокали. Донякъде.

- - - - Минуси........:
Потресаващо скучни аранжименти.
Безмилостен вой от страна на Скарлет.
Китари, изсвирени с дясна задна буза.
Протяжни пасажи, превръщащи се в протяжни песни.
Неразбираеми и неуместни хрумки.

Подходящо за фенове на:
Nightwish, Macbeth, Tristania, Sirenia, Cadaveria и др.

-=1.5/10=-

Categories:

0 Response for the "Theatres Des Vampires - 2011 - Moonlight Waltz"