TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

I See Stars - 2011 - The End of the World Party

Posted by Today's Metal Crew On вторник, февруари 15, 2011 0 коментара

Стил......: Post-Hardcore/Trancecore
Държава...: САЩ
Лейбъл....: Sumerian Records
Отнема....: 37 минути

www.myspace.com/iseestarsmusic

Грешка беше да подходя с големи очаквания към този, втори поред албум на I See Stars - младата банта от Уорън, Мичигън. Грешка, защото очаквах наистина стойностен транскор албум, пък то се оказа просто един... свежарски албум и нищо повече. И вярвайте ми, "The End of the World Party" щеше да е доста по-добър ако вокалите на Девин Оливър не приличаха чак толкова много на тези на Аврил Лавин... Дам, това е малко плашещо. Когато пее в по-ниски тоналности нещата са ОК, но превъзбуди ли се и вземе ли да вдига херците, тогава става страшно. По някое време даже ме хваща срам, че групата като цяло ме кефи, защото това са едни от най-лигавите възможни вокали, които съм чувал... Крещенето е по-добрият вариант, от който обаче г-н Оливър не се възползва достатъчно често. И така, в крайна сметка албумът не е лош. Липсват му правилните вокали, малко повече електроника и повече екстремни моменти. Защото в момента прилича на извратеното дете на Alesana и Avril Lavigne, което си играе с Asking Alexandria и Attack Attack (забележете колко много "А"-та, баси). Очаквам с интерес следващия албум на I See Stars, защото този далеч не показва пълния потенциал на групата.

+ + + + Плюсове.......:
Мелодичен, свеж албум като цяло.
Приятно младежко звучене.
Заглавната песен си е направо хит.
Дискът идва с много яка тениска (държах да го кажа)!

- - - - Минуси........:
Прекомерно лигави вокали през половината албум.
High School Musical в пост-хардкор вариант.
Сякаш е правен за американски тийнове и емота.

Подходящо за фенове на:
Woe Is Me, Attack Attack, We Came As Romans и др.
Автор: Stahli
-=5.5/10=-

Categories: , , , , , , , ,

0 Response for the "I See Stars - 2011 - The End of the World Party"