TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Pushking - 2011 - The World As We Love It

Posted by Today's Metal Crew On сряда, февруари 02, 2011 0 коментара

Стил................: Rock
Държава.............: Русия
Лейбъл..............: Armoury
Отнема..............: 79 минути
Чуй на..............: http://www.myspace.com/pushkingofficial

Просто и ясно казано - рок. Амбициозните руски рок ветерани Pushking решиха и събраха на едно място едни от най-известните гласове на рок музика от последните 40 години! Без да броим умрелите и тези, които ги е ударила прекалена звездомания, тук е в общи линии каймакът на рокендрол/хард-рок обществото. Глен Хюз, Джо Лин Търнър, Били Гибънс, Йорн Ланде, Удо Диркшнайдер, Джеф Скот Сото, Алис Купър, Пол Стенли, Стив Вай, Стив Лукатър... това само част от имената, взели участие в този грандиозен all-star рок албум. "The World As We Love It" дава на слушателя почти 80 минути качествен материал, което е една доста добра подбуда да си го купите. Просто защото ще знаете за какво сте си дали парите де... Колкото до самата музика вътре - вече казах - рок до дупка. Рокендрол, рок балади, хард рок... даже да не сте голям рок фен (аз не съм) пак не можете да отречете, че този албум е... голям. С това чудо Pushking могат да влязат завинаги в историята! Голямата стъпка е направена, останалото е въпрос на PR. За пояснение - не казвам, че всички песни до една в албума са върха на сладоледа, тортата под черешката и залъка в попарата, но за 80 минути няма как да няма поне няколко слаби трака. Или поне няколко такива, които няма да се харесат на всички. За финал, ако ви е мързяло да четете първите редове - чуйте и си купете този албум ако сте фен на рок музиката и... няма да съжалявате! Хайде, спирам на слабо време и ви оставям да слушате по удобен за вас начин.

+ + + + Плюсове.......:
Звезда до звезда, легенда до легенда, мила моя майно льо!
Пример как трябва да звучи модерната рокендрол музика.
Свежарски, каращ ви да се разкършите саунд.
79 минути материал събран в цели 19 песни!
Някои от легендите показват защо са легенди.

- - - - Минуси........:
Няколко по-безлични трака.
Някои легенди са го ударили през просото и много им личи... или са остарели?

Подходящо за фенове на:
ZZ Top, Alice Cooper, Deep Purple, Uriah Heep, Kiss и др.

-=7/10=-

Categories: , ,

0 Response for the "Pushking - 2011 - The World As We Love It"