TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

 • Welcome!

  Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

  For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Amon Amarth - 2011 - Surtur Rising

Posted by Today's Metal Crew On неделя, март 13, 2011 2 коментара

Стил......: Melodic Death Metal
Държава...: Швеция
Лейбъл....: Metal Blade Records
Отнема....: 49 минути

www.myspace.com/amonamarth

Да бъдем кратки. Първо, погледнете добре обложката. Сега заглавието на албума. Виждате ли великана с огнения меч и жалките малки войничета, бягащи от него? Е, големият батко е Сурт (Surtur). Той е не особено мил едър пич с огнен меч, блестящ по-ярко от слънцето. Той само чака да настъпи Рагнарьок, когато според легендите трябва да призове своите братя по огнен великанизъм и заедно да изколят всичко де що мърда, а самият той трябва да отсече великото дърво Игдресил, да убие невъоръжения бог на светлината, слънцето и дъжда Фрейр и накрая да потопи деветте свята първо в огън, а после - в морето. Това ви чака в "Surfur Rising" - един от най-добрите, най-плътни и най-изпипани албуми на Amon Amarth до момента. Великанският глас на Йохан Хег и типично шведските китарни рифове (и адски добри сола) ще ви ракзжат тази история доста по-добре от мен, затова не губете време, а си купете този албум! И най-добре си купете някое лимитирано издание, за да чуете как Amon Amarth правят уникални кавъри на "Aerials" на System of a Down, "War Machine" на Kiss и "Balls to the Wall" на Accept! Не вярвате? Ще повярвате!

+ + + + Плюсове.......:
Най-изпипаният им албум до днес.
Една от най-интересните истории, които са разказвали.
Великолепна китарна работа!

- - - - Минуси........:
Не очаквайте никакви изненади и нещо кой знае колко новаторско.
Басът звучи малко странно... или просто е зле миксиран.

Подходящо за фенове на:
Kalmah, Arch Enemy, Ensiferum, Hypocrisy и др.
Автор: Zorn
-=8.5/10=-

Categories: , , , , , , , ,

2 Response for the "Amon Amarth - 2011 - Surtur Rising"

 1. Max_Might says:

  Кавъра на "Aerials" е супер :)

 2. Анонимен says:

  Момчета, издаден е новия албум. Кажете ни какво мислите :)