TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Трансферен прозорец

Posted by Today's Metal Crew On вторник, март 22, 2011 0 коментара

Мисля, че е крайно време да приветстваме с "добре дошли" новите (и вече не чак толкова нови) попълнения в екипа на Today's Metal! 

Nightice - лицето на опита и старостта... пардон, гордостта в екипа :P
Dexter - младостта на екипа, даваща надежда, че не всичко за това поколение е загубено.
Roshko - грамотен млад човек с модерни виждания за тежката музика.

Въпросните бяха избрани с конкурс измежду 1230 човека, с 1227 от които никога не сме комуникирали по какъвто и да е начин и които дори не знаят, че са били потенциални кандидати. За допълнителна ненужна информация цъкнете оранжевото линкче "екип" на началната страница. 

На печелившите - честито!

Categories: , , , , ,

0 Response for the "Трансферен прозорец"