TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

U.D.O. - 2011 - Rev Raptor

Posted by Today's Metal Crew On неделя, май 08, 2011 0 коментара

Стил......: Heavy Metal
Държава...: Германия
Лейбъл....: AFM
Отнема....: 51 минути

www.myspace.com/udoonline

Стане ли дума за класически хеви метъл, надали можем лесно да се сетим за по-светъл пример от Удо Диркшнайдер, който вече над 30 години е сред най-емблематичните лица на немската (европейската и световната) хеви метъл сцена. За тези над 30 години, 59-годишният Удо не изгуби уникалния си и неподражаем глас и ето, че днес го използва все така умело и в новия "Rev-Raptor". Албумът сам по себе си спазва формулата на всички останали албуми на групата и кажи-речи ще знаете какво ще ви очаква вътре, още преди да сте го пуснали в плейъра. Разликата е в това, че в "Rev-Raptor" има повече запомнящи се песни от обикновено и че доста повече бие на 90-тарския Accept от предшествениците си. Песни като заглавната (чиито припев ще си припявате още в средата на песента), "Renegade", "Terrorvision", "Pain Man" и "True Born Winners" биха могли да бъдат истински концертни (и не само) разбивачи, а от друга страна баладите "I Get As Good As I Give" и "Days of Hope And Glory" спокойно могат да закрият всеки концерт и да изхабят доста газ от запалките на присъстващите. Откъм продукция нещата също стоят добре и звукът е доста изчистен, като забележките ми отиват към озвучаването на китарата и барабаните, които просто не заслужават такъв рехав звук. Ако барабаните удряха по-мощно, с плътни и добре озвучени каси, а китарите ползваха по-тежък дисторшън, то този албум щеше да смачка всякаква конкуренция! Не знам защо Щефан Кауфман е решил да си го причини, но здраве да е, и така сме доволни. Така де, не знам как някой фен на групата и на класическия немски хеви метъл би останал недоволен, затова ако и вие се имате за такъв - купете си "Rev-Raptor" и го надуйте силно, защото този албум просто е направен, за да бъде слушан така.

+ + + + Плюсове.......:
Албум, пълен с потенциални хитове за пеене, скачане и куфеене.
Гласът на Удо звучи също толкова мощно, колкото преди 20 години.
Урок по здрав класически хеви метъл.
Добра продукция и кристален звук.

- - - - Минуси........:
Адски грозна обложка.
Рехави (макар и изсвирени добре) китари и барабани.
Повтаряне на старата (и успешна) формула, което обаче поне на мен не ми пречи.

Подходящо за фенове на:
Accept, Saxon, Judas Priest, Primal Fear, Running Wild и др.
Автор: BGMario
-=7/10=-

Categories: , , , , ,

0 Response for the "U.D.O. - 2011 - Rev Raptor"