TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Томбулъ!

Posted by Today's Metal Crew On сряда, август 10, 2011 0 коментара

Днес сайтът на Today's Metal задмина 100 000 прегледа от създаването си, затова решихме, че е редно да го отпразнуваме, създавайки наша Facebook страница. Същевременно с това решихме и да дадем някаква символична наградка на един от феновете на съвременния метъл, който отговори правилно на нашата малоумна загадка и хареса страницата ни във Facebook!

Затова, драги приятели, насочете се към нея, харесайте я и отговорете правилно (или неправилно, няма значение) на въпроса, зададен там, за да участвате в томболата за наградата.

Тъй като нямаме спонсори и не изкарваме пари от сайта, наградата наистина е малка, но пък може да се "натъмани" според вашия вкус! Играете за спечелването на чисто нов оригинален диск от 2011-та година, който спечелилият ще може да избере от следния списък:

Scar Symmetry - The Unseen Empire
Stratovarius - Elysium
Rise Against - Endgame
Winds of Plague - Against the World

Повтарям - спечелилият ще е само един и ще има право да избере един от тези случайно подбрани нови диска, с които разполагаме в момента и които сме закупили за "служебно ползване". За да участвате в играта - отивайте веднага ТУК и се включвайте.

Наздраве и успех на всички!

Categories: , , ,

0 Response for the "Томбулъ!"