TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Kittie - 2011 - I've Failed You

Posted by Today's Metal Crew On сряда, септември 21, 2011 0 коментара

Стил......: Nu Metal
Държава...: САЩ
Лейбъл....: E1 Music
Отнема....: ~36 минути 

www.myspace.com/officialkittie

        Е, опитват се мацките, ама... оп, момент, това трябваше да е финалното изречение, извинявам се. Да почнем отначало. "I've Failed You". Добре подбрано име за този албум. Че и искрено. Само дето май позакъсняхте с това заглавие, защото, драги дами, вие фейлнахте всичките си фенове преди мнооого години, пък и толкова отдавна не е впечатляващо жени да правят метъл, че...
        Абе, защо не се разпаднете? Имам предвид, какво можете да дадете на музикалната индустрия и на обикновения фен, та още съществувате? Айде, Jack Off Jill се отказаха докато още имаха някаква идея в музиката си и си запазиха честта. А вие вече дълбаете усърдно към дъното с голи ръце. Спрете, моля ви. Не си разваляйте маникюра поне.
        Драги читатели, ако още не сте имали неблагоразумието да си пуснете "I've Failed You", моля, нека ви кaжа какво ви чака в него. 36 минути от една и съща, адски досадна песен. Абсолютно безидейна и безсилна, изсмукана от иначе добре лакираните пръстчета на членките на Kittie. Едно и също темпо (средно, но има и малко бавно), мега-еднообразни вокали, чудовищно сакати китарни сола (особено това в "Whisper of Death"), мрънкане (сиреч опит за чисто пеене) и разплакващо жалки опити за нещо като... ъъ... траш метъл? Съжалявам, просто не разбирам и аз какво точно се опитват момичетата. Може би и те, като повечето си колеги в жанра разчитат, че ще привлекат няколко свръх-стари метъл фена, за които би било изненада, че жени правят метъл, защото не са слушали нов албум от 1981-ва насам. Е ха дано, ама надали. Нито един стар метъл фен не би взел насериозно този албум, а младите, включително тези, които някога харесваха Kittie (преди 10 години), просто вече са достатъчно пораснали, за да разпознаят кога им се предлага л*йно в шарена чиния.
        Да не кажете, че съм голословен - чуйте сами албума. Особено "What Have I Done". 5 минути и половина зверска мъка, братче! Накрая наистина се чудех what have I done, че ми се причинява това музикално мъчение. След още 2 преслушвания на албума (за които искрено съжалявам) все пак успях да си запиша откриващата заглавна песен и "Ugly" като "ставащи", но нищо повече.
        В крайна сметка, този албум най-много да ви докара ПМС. Даже трябваше да се казва "Soundtrack to your PMS", за да се знае, че е измислен, написан и записан по "онова време от месеца" и че няма никакъв смисъл и полза от слушането му, освен да ви изнерви. Пък нека другите ревюъри се мазнят на лейбъла и да му шлякат 9-ки. Просто тази група няма какво повече да даде на този жанр, на своите фенове и на музиката изобщо. Е, опитват се мацките, ама...

+ + + + Плюсове.......:
Има 1-2 ставащи песни.
Има и няколко добри траш-рифа, макар да седят доста странно.

- - - - Минуси........:
Еднообразен, скучен, протяжен, безидеен, безсилен, досаден и напълно безинтересен.


Подходящо за фенове на:
Otep, Exilia, My Ruin, Eths, Jack Off Jill, In This Moment и др.
Автор: N/A
-=2.5/10=-

Categories: , , , , , , ,

0 Response for the "Kittie - 2011 - I've Failed You"