TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

 • Welcome!

  Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

  For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Честит 3-ти март! (+подарък)

Posted by Today's Metal Crew On събота, март 03, 2012 2 коментара

Днес, по случай националния празник, заедно с колегите решихме да ви поздравим както ние си знаем - по един различен начин. За целта аз (Testset) направих един кратък Industrial Metal трак, който е моята скромна и кратка интерпретация на великата българска военна песен "Велик е нашият войник". Инструменталчето, което ще ви представим, е дълго само 40 секунди, така че не се притеснявайте, че ще отнемем много от времето ви ;-) Предоставяме ви го за свободен даунлоуд, който е достъпен САМО днес, след което файлът ще бъде свален. Е, не предлагаме някакво невероятно чудо на съвременния метъл, но... е лична, българска творба ;-) Честит празник!

-=TESTSET - ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК* ]=-

* Файлът вече не е достъпен. Благодаря на всички за проявения интерес! За въпроси и повече информация - пишете ни!


- Testset

2 Response for the "Честит 3-ти март! (+подарък)"

 1. Max_Might says:

  Страхотно е. Благодаря и честит празник на всички.

 2. Анонимен says:

  Супер е! Честит празник TMB :)