TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Diablo III - 2012 - Original Soundtrack

Posted by Today's Metal Crew On неделя, май 13, 2012 0 коментара

Стил......: Epic/Symphonic/Orchestral/OST
Държава...: САЩ
Лейбъл....: Blizzard Entertainment
Отнема....: ~78 минути 


Днес, за нашата публикация №300, решихме да направим нещо по-специално. Не можахме да намерим чак толкова достоен нов албум, с който да отбележим този малък юбилей, затова аз собственоръчно реших да напиша някой и друг ред за музика, която може и да не е метъл, но която много метъл фенове по света могат да оценят достойно. Да, става дума за саундтракa към новата рекордно интересна игра на Blizzard Entertainment - Diablo 3!

Саундтракът може да бъде намерен само в силно лимитираното като бройка колекционерско издание на играта (ако не сте си го поръчали, вече е късно) и идва под формата на свръхготин digipak. Дискът съдържа цели 23 мрачни композиции, коя от коя по-епични и завладяващи. Музиката е сътворена под вещия поглед на композитора и аудио директор на Blizzard Ръсел Брауър, като в live-записите са участвали над 100 музиканти, между които няколко хорови групи и симфонични оркестри (не са ползвани просто програми за оркестрации). Отделно от това са записани още безброй други инструменти, всеки впоследствие сложен на отреденото му място, за да се получи именно този дълбок, въздействащ, завършен саундтрак, който имаме удоволствието да слушаме в момента. И ще го кажа за трети път, но музиката в този OST е наистина невероятно въздействаща. Мощните симфонични партии, мрачната атмосфера и завладяващите хорове ще ви накарат да настръхнете многократно и да усетите хиляди демонични погледи, вперени във вас, както и да почувствате величествената мощ на висшите архангели.

Не знам дали играете компютърни игри, дали ги имате за детинщина или "нърдовщина", но не виждам вариант, в който този саундтрак да ви остави безразлични. Ако обаче сте от онези, които вече са си поръчали своето издание на играта (нормално или колекционерско), удоволствието от слушането ще е двойно по-голямо за вас. И се надявам да се видим с вас в изпълнените с демони земи на Sanctuary, за да разгромим заедно ордите на злото (под звуците на този крайно епичен саундтрак) - once and for all!


+ + + + +
Уникални, мрачни, епични, адски въздействащи композиции.
Трицифрено число хора са участвали в записите на този саундтрак. Това говори много.
Абсолютно невероятна атмосфера, в която да се потопите напълно и всеотдайно.

- - - - -
Ако не се интересувате от игри, може изобщо (и разбираемо) да не оцените това тук.

Подходящо за фенове на:
Warcraft, World of Warcraft, Starcraft и др.
 Автор: TMB
-=TMB=-

Categories: , , , , , , , ,

0 Response for the "Diablo III - 2012 - Original Soundtrack"