TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Decadence Fest се завръща във Варна!

Posted by Today's Metal Crew On неделя, декември 02, 2012 0 коментара


Имаме удоволствието да ви уведомим, напомним и призовем да посетите завърналия се след 3-годишно прекъсване фест за екстремна музика "Decadence Festival", който ще се проведе на 22-ри декември във Варна! Участници в него ще бъдат екстремните БГ групи Claymore, Act of Grotesque, Bolg, Serpentine Creation, Day of Execution и Dimholt! Долу можете да прочетете и част от официалния прес-релийз за събитието.

Само ден след края на света, шест от най-популярните екстремни банди у нас ще доразрушат това, което е останало от него, в центъра на Варна. След 3-годишна пауза фестивалът "Decadence" се завръща! За разлика от последните няколко издания, тази година с леко преимущество ще бъде блек метълът - жанр, малко незаслужено пренебрегван през последните години от родната метъл сцена. Дебют пред варненска публика за петото издание на фестивала ще направят две банди от Западна България - Serpentine Creation и Bolg, а останалите добре познати имена включват русенските блек/дет метъли от Claymore, бургазлиите Act of Grotesque и Dimholt, както и гордостта на Варна - Day of Execution.

Фестивалът ще се проведе в бар Grind на 22-ри декември от 20 часа. Билетите са на цена от 10 лева, като няма да има предварителна продажба, а ще се заплаща на място. 


Ето ви един много удобен повод да подкрепите родната екстремна сцена ;-)


Categories: , , , , , , ,

0 Response for the "Decadence Fest се завръща във Варна!"