TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Великден е!

Posted by Today's Metal Crew On неделя, май 01, 2016 0 коментара


Всички си показаха яйцата, та решихме и ние. Стана обаче толкова сакато с тоя надпис, че решихме да ви го покажем под формата на нещо светещо и абстрактно. И решхме, че е яко. В общи линии.

Истината е, че го слагаме тук, просто защото искаме да ви поздравим с празника. Дори да не сте християни и да не се вълнувате от въображаемите приятели на другите хора, по всяка вероятност пак боядисвате яйца, ядете агнешко и козунаци, жулите вино и празнувате. Така че без да сме политически коректни ви казваме:

Христос воскресе!

Пък ако щете вярвайте! :D

 

- TMB

0 Response for the "Великден е!"