TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

 • Welcome!

  Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

  For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Running Wild - Rapid Foray

Posted by Today's Metal Crew On петък, октомври 07, 2016 7 коментара

Стилът: Heavy Metal
От/Год: Германия, 2016
Лейбъл: SPV
Отнема: ~40 минути


Защо?

+ + + + +
Живи са.

- - - - -
Но се мъчат.

IF YOU LIKE
Супер вехто звучащо, безидейно и безцелно хеви от бледите сенки на една легендарна група.

Автор: Undepth
[N/A]

7 Response for the "Running Wild - Rapid Foray"

 1. Анонимен says:

  Албумът е може би най-добрият им!!! Страхотен е! Моите уважения, но авторът на ревюто не е слушал внимателно.

 2. Анонимен says:

  Много добре звучащ и отново страхотен албум на Ролф! Авторът е дал някакви признаци, че е жив, но явно много се е мъчил с това ревю. Дайте му възможност да се поправи, а за домашно да напише съчинение за Black Bart...

 3. Анонимен says:

  Не слушам такава музика, но навсякъде доста го хвалят, придържайте се към Facebook постове, май не сте компетентни за ревюта.

 4. Изгуби ни още на "Не слушам такава музика".

 5. Анонимен says:

  Слушах албума и можеше да не си спестите оценката- а тя няма как да не е 1/10.
  За тия дето им се вижда хубав: https://blazonstone.bandcamp.com/album/ready-for-boarding-ep някакви любители на Running Wild са спретнали албуми отвяващи всичко от Running Wild в последното десетилетие.

 6. Unknown says:

  На Today's Metal не им се плаща за да пишат ревюта. Затова за мен са най-честните ревюта. Honest and independent.

 7. Анонимен says:

  Не става въпрос дали им плащат или не, въпросът е че за т.н. "ревю" е пълна подигравка с труда на музикантите, защото дори и една песен да се напише пак е голямо постижение, но най-лесно с един замах да се зачертае всичко.