TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

6 години Today's Metal!

Posted by Today's Metal Crew On четвъртък, януари 12, 2017 7 коментара


Може би не всеки сайт отбелязва всяка своя годишнина, като даже ние бяхме достатъчно яки да си позволим да не отбележим нашата 4-та годишнина, но много искахме да ви се похвалим, че Today's Metal вече е на 6 години. Няма да ни писне да ви повтаряме, че това е проект с идеална цел, за който не мислехме, че може да продължи толкова дълго, но ето, че всяка година продължаваме да се учудваме как все още го има и че реално TMB помага на много хора да откриват нова яка музика. Това винаги е била нашата основна цел и можем само да се радваме, че продължавате да ни четете.

Всъщност, вече ни четете толкова много, че се появиха и първите рекламодатели! Изгонихме онези, които искаха да напълнят сайта с реклами за фалшиви хапчета за отслабване и вероятно ще приемем онези, които има защо да бъдат на нашия сайт. Споделяме ви тези новини, защото ви считаме за важна част от TMB и защото знаем, че никой не обича реклами. Както вече сте забелязали, на сайта има реклами само към наши приятели и не печелим нищо от тях. Сайтът не реализира никаква печалба и предпочитаме това, отколкото да печелим, докато ви тормозим очите с малоумни реклами, мигащи шкембета и прочие глупости.

За съжаление обаче, колкото и да искахме да организираме игра с награда по случай годишнината, бюджетът на сайта в момента не го позволява. Точно затова ще премахнем и бутона за дарения (искрени благодарности на всички, които го използваха!) и ще го заместим с "неинвазивна" реклама, тъй като целим поне да можем да си плащаме домейна с някакви приходи и сайтът да може да се самоиздържа поне на базово ниво.

Ще опитаме да продължим и да изпълняваме "норматива" си от 11 ревюта на месец, макар че става все по-трудно, когато целият екип е зает с основните си работни задължения, а аз, като главен редактор, в общи линии работя на три места (две от които са други медии). Въпреки всичко това обаче правилото остава - никакви "компромисни" ревюта и текстове, в които нямаме какво да ви кажем, а само пълним бройка. По-добре да не си изпълним "норматива", отколкото да ви даваме скапани текстове, нали така? Макар че колко са добри (или скапани) текстовете - може да кажете само вие :D

Стига толкова. 6 години са си 6 години, но не са юбилей, че да ви засипваме с речи. Просто използвахме момента, за да ви кажем какво се случва около сайта и ще гледаме да не ви занимаваме с това поне до следващата година. Благодарим, че още ни четете! И дори когато не сте съгласни с нас - пак се радваме, защото това значи, че ви пука за любимата ви музика!

- TMB

7 Response for the "6 години Today's Metal!"

  1. majaf says:

    Ами честит рожден ден на целия екип, да ни радвате, надявам се в един момента от време и с повече от 11 ревята на месец.
    Благодарение на вас открих нова за мен групи, успявате да предизвикате интереса ми към нови стилове и с радост да напускам удбоното си музикално убежище за нови музикални предизвикателства!
    Благодаря Ви и оюе дълго време да ни радвате :)

  2. Unknown says:

    Честито! Продължавайте в същия стил! :)
    Относно рекламите - няма грижи, даже ще си спра Adblock-a за вашия сайт. :)

  3. Unknown says:

    Честито!
    Обичам да чета вашите ревюта. Благодарение на вас съм открил доста нови за мен банди.
    Продължавайте все така!

  4. Анонимен says:

    WTF?? Каква е тази глупост за Тръмп?? Изловихте се нещо бая...

  5. Благодарим за добрите думи на всички, изказали такива! Сега остава само да съберем пари за трансплантация на ново чувство за хумор на последния анонимен ;-)

  6. Анонимен says:

    Още един Тръмп фен тука...ясно е че не става въпрос за чувство на хумор...просто не харесвате Тръмп и това е. И аз мисля че такава политическа агитация няма място тука.
    Иначе - поздравления за сайта и за годишнината!

  7. Еми... хвана ни, тва е. Явно не успяхме да агитираме супер важния за САЩ български читател на метъл ревюта да не харесва Тръмп. Ся тряа да върнем на Сорос торбата с парите, пу :-(