TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

 • About TMB

  BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

  ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

  [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Accept - Too Mean To Die

Posted by Today's Metal Crew On сряда, януари 27, 2021 2 коментара

ЖАНР: Heavy Metal
ОТ/Д: Германия | 29.01.2021
ЛЕЙБЪЛ: Nuclear Blast
ОТНЕМА: ~52 минути

Accept е една от групите, които ме запалиха по метъла като малък. Естествено, говорим за времето с Удо, но аз не съм от хората, които не могат да превъзмогнат миналото. Затова и харесвам новите неща на Accept. Така де, нищо от тях не е така запомнящо се като големите им хитове, но все пак - Accept си остана яка група. Легенди. Великани.

Но докато аз не снова из миналото, Accept май правят точно това. Целият "Too Mean To Die" звучи като претоплен 80-арски албум на Accept. Сякаш слушам как една група сама се третира като кавър банда. И, майко мила, колко е чичовски тоя албум, не е истина... "Zombie Apocalypse" - песен за това как се зомбираме от телефоните. Ако исках да слушам това, щях да седна на маса с чичо ми Ставри, след като е пил две ракии. "Overnight Sensation" пък е някаква еманация на чичовския хард рок, направо е трудно за слушане.

"The Undertaker" пък само потвърждава теорията, че Accept се опитват да са си сами кавър банда. Парчето е в общи линии "Princess of the Dawn", но 75% по-безинтересно. "Sucks To Be You" пък е почти директно "I Don't Wanna Be Like You", но с малко променено заглавие. Разликата в заглавията е пропорционална на разликите в композициите.

Хубавото в "Too Mean To Die" се изчерпва с якото китарно соло в заглавния трак, жестоките рифове в "No One's Master" и мрачния инструментал "Samson and Delilah". Именно там осъзнах, че гласът на Марк Торнило хич не ми липсва. Всички останали неспоменати парчета се забравят по-бързо от информацията в цикъла на Кребс.

- Undepth
5/10
 


2 Response for the "Accept - Too Mean To Die"

 1. Анонимен says:

  "...цикъла на Кребс." Undepth да не е студент по медицина :Д

 2. Не е, просто винаги е имал двойки на него по биология, защото не така и не успя да го запомни :D