TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Важна промяна за Today's Metal - Метълолеене 2019

Posted by Today's Metal Crew On понеделник, април 01, 2019 3 коментара

Скъпи приятели на Today's Metal Bulgaria, в последните 8+ години нашият малък екип се стараеше да ви представя винаги навременни ревюта за най-новите метъл албуми, като с времето се развихме, придобихме контакти с най-големите метъл лейбъли, правихме интервюта с любими наши групи и какво ли още не. Да ви представяме ревютата си за албуми, които още не са излезли, беше наше искрено удоволствие.

Бизнес светът обаче не е честен и ни постави пред нов избор. Парите, които сайтът генерира с и без това интрузивния AdSense са нещо от сорта на 8 цента на месец, а за да си ги вземем, трябва да стигнем сума от около 50 долара, което може и да стане в идните 1554 години, но не е сигурно.

Един от основните проблеми пред сайта е, че резултатите за Today's Metal в Google не водят към нашия сайт, а към сайтове за ценни метали и продажба на леярски съоръжения. Отвъд това, мейлът ни бива постоянно засипван с оферти за покупко-продажба на ценни метали, които обикновено игнорираме.

Но не и този път.

Рано тази сутрин получихме изключително изгодна оферта за покупка на 6 тона бронзова сплав, готова за претопяване, при това на абсолютна безценица. Въпросът е, че трябва да се действа бързо, тъй като нигерийският принц, който ни я предложи, е на смъртен одър и иска да сподели богатството си с нас. Затова е нужно спешно да пренасочим тематиката на сайта в тази посока. Все пак, за да не бъде промяната твърде рязка и болезнена за вас, верните метъл фенове, ще свържем новия си бизнес с метъл музиката още по време на първата ежегодна конференция "Метълолеене 2019" на 31 април в село Кайнарджа!

Програмата на конференцията включва:

1. Презентация на тема "Оптимален избор на продукти за изграждане на леярски модели".
2. Презентация на тема "Огнеупорна пластична маса за леярски кофи".
3. Презентация на тема "Висококачествени индукционни топилки, кастомати и тигели".
4. Презентация на тема "Бъдещето на кондензаторните батерии за индукционно нагряване".

За музикален съпровод сме поканили Rammstein. Не казваме, че ще дойдат, но сме ги поканили. Не знам как биха отказали, така че заповядайте!

Благодарим ви за подкрепата!

Искрено ваш,
TMB екип

1 април 2019

3 Response for the "Важна промяна за Today's Metal - Метълолеене 2019"

  1. Unknown says:

    Хахаха, много яко! Честит 1 април и на вас :D

  2. leara says:

    искам да ви кажа ,че вашият сайт се чете и от истински леяри(като мен)
    и темите които сте избрали за презентиране са наистина интересни

  3. Темите са извадени от стари документи от истински конференции по темата :D Радвам се да видя, че някой ги е оценил! :D