TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

 • Welcome!

  Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

  For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Cannibal Corpse - 2012 - Torture

Posted by Today's Metal Crew On петък, март 09, 2012 7 коментара

Стил......: Death Metal
Държава...: САЩ
Лейбъл....: Metal Blade
Отнема....: ~44 минути 

www.facebook.com/cannibalcorpse

Крайно време беше и Cannibal Corpse да направят това, за което феновете ги молеха от години и да сменят стила си. Не се бъркайте от обложката на "Torture" - този албум ще ви достави първокласен мрачен готик рок, който някога ни предоставяха легендарните The Rasmus. 

Бъзикам се, естествено! Cannibal Corpse не са мръднали изобщо в последните годи... ъ... всъщност, те изобщо не са се променяли. Независимо дали сте ги харесвали с Крис Барнс или Джордж Фишър зад микрофона, Cannibal Corpse винаги са доставяли много от същото - зловещ, брутален, касапски дет метъл. Името Cannibal Corpse е синоним на "екстремен метъл" от незапомнени времена, а самата банда е истинска институция в жанра.

Започнах ревюто си така, просто защото няма какво да се каже за Cannibal Corpse, което вече да не е казано за всички техни предишни албуми - тежки, брутални, предразполагащи към касапница, изливащи тонове кръв, вътрешности, садизъм и насилие върху почитателите на истински екстремната музика. "Torture" не е изключение. Единствената промяна е може би подобреният звук, подходящ за група от 2012-та година и изненадващото бас соло в "The Strangulation Chair". Всичко останало е пределно ясно. Ако сте харесвали Cannibal Corpse преди 20 години, ще ги харесате и сега. Ако никога не ви е понасял техния екстремизъм - няма да ви понесе и сега. Важното е, че канибалите са отново тук и няма да разочароват нито един свой фен.

Ето и един нов абзац, само и само да запълня малко място и да ви напомня, че по принцип няма особен смисъл да четете ревюта за Cannibal Corpse.

+ + + + +
Тотална касапница, as always.
Леко подобрен, "уплътнен" и втежнен саунд.
Албумът крие някои интересни изненадки (като бас соло, например).
Пример за това как се прави класически, суров, неподправен дет метъл.

- - - - -
Няма особена разлика между този и който и да е друг албум на канибалите.
Понякога трудно се разбира къде свършва даден трак и къде започва друг.

Подходящо за фенове на:
Six Feet Under, Nile, Morbid Angel, Suffocation, Dying Fetus и др.
Автор: Undepth
-=7/10=-

Categories: , , , , , ,

7 Response for the "Cannibal Corpse - 2012 - Torture"

 1. timon says:

  албума е бахти изродията - пиеса за разтропани моторни резачки!

 2. Анонимен says:

  Пич, слушам СС откакто са създадени и съм съгласен с тебе че тъпчат на едно место, ама то това им е най хубавото че не се променят!

 3. Анонимен says:

  Това е поредното, чудесно ревю в този сайт, но с това изречение "Понякога трудно се разбира къде свършва даден трак и къде започва друг." авторът показва само, че не е особено голям фен на този жанр.
  И все пак-поздравления!!!

 4. Анонимен says:

  Наборе, нищо общо нямаш истината, албума няма нищо общо със старите - страшно слаб, много далеч от добрите музикантски прояви на групата, връщат се десетилетия назад, мозъците им са закърнели, мързи ги вече да мислят - ето ти моето ревю. Като не разбираш, не пиши.

 5. Наборе, и в този има добри музикантски прояви. Мазуркевич и Уебстър още имат какво да покажат. Не съм пропускал албум на CC от "Tomb of the Mutilated" насам и не мисля, че са "закърнели". Слаби албуми за мен бяха "Kill" и "The Wretched Spawn". Този си е чист напредък. Уважавам мнението ти, но не приемам "присъди".

  - Undepth

 6. Пич, не знам кое от кога слушаш, но това адски тъпо ревю е чисто неуважение към хората, които четат сайта. Не само последния, но и всички други абзаци са ти абсолютно пълнене на място.

 7. Анонимен says:

  Ох и тука се напълни с елеци и бр0тални дет метАли. Не пишете повече за дет и бляк, тея хора нема как да ви фанат идеята. Успех! -Делян