TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Преминаване към платен домейн

Posted by Today's Metal Crew On петък, януари 28, 2011 0 коментара

За да убедим читателите в сериозните намерения на Today's Metal Bulgaria, взехме трудното решение да отделим по няколко лева на калпак и да си купим домейн. Някои плакаха, други останаха без енергийна напитка, трети се самовглъбиха, мислейки как са можели да се наядат 3 до 8 пъти в студентски стол за тези пари...

Но фактът си е факт. В момента се извършва преместването на блога и някои функции може да сбъгясат или да не са достъпни за известен период от време.

Отделно, вече функцията за коментари е отворена за всички! Друг е въпросът дали всички коментари ще бъдат оставяни, в зависимост от използвания език и чистотата му, кирилицата/латиницата и прочее.

Налице е и "Like" бутон за хората, които ги мързи да пишат коментари, харесват ревютата/албумите или просто обичат да цъкат въпросния бутон.

За финал, искам да отбележа, че блогът върви добре и отбелязва сериозна активност и интерес без каквато и да е реклама. Така че дерзайте, четете и... слушайте новите метъл албуми!

EDIT: Преместването завърши успешно и въпреки някои странни (но леки) технически трудности, не би трябвало да има никакъв проблем за потребителите.

- Today's Metal Crew

Categories:

0 Response for the "Преминаване към платен домейн"