TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Крайно време беше!

Posted by Today's Metal Crew On неделя, април 01, 2012 2 коментара


Днес, след някоко дни ожесточени спорове с дадени лейбъли, решихме да им покажем нашата позиция относно разпространението на музика и затова с голяма доза непукизъм искаме да споделим с вас няколко промо-песни, които надали друг, освен журналист, би могъл да чуе в идните 6-7 месеца. Не знам как ще реагират от лейбълите, но... това е положението.


Ако скролнете малко по-надолу, ще откриете и няколко цели албума, ексклузивно качени на [TMB]. Ваши са!
Честит 1-ви април! ;-) Don't kill the messenger и дано няма сериозно засегнати :D Пошегувайте се и вие с по-обидчивите си приятели, които са заклети фенове! Ние ще го отнесем и за вас, ако трябва :-/

- TMB

Categories: , , , , , , , , , , , , , ,

2 Response for the "Крайно време беше!"

  1. timon says:

    Мноооо са яки! Направо ми оправихте настроението! И на Вас да Ви е честит 1-ви април!

  2. Ха ха ха. Яма как се хванах.