TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Today's Metal с ново лого!

Posted by Today's Metal Crew On петък, април 01, 2016 0 коментара

Стилът: Нео-ренесансов
От/Год: България, 2016
Лейбъл: Гръб на касова бележка
Отнема: ~3 минути


След повече от 5 години, през които съществува нашият сайт, решихме, че е време за промяна. Вече всеки има дизайнерско лого и в повечето случаи дори разбира повече от всички дизайнери и сам прави страхотните си емблеми и лога, затова и ние решихме да сме в крак с модата, да бъдем иновативни, оригинални и все така интересни. Така се роди и новото лого на Today's Metal! То е нарисувано за около 3 минути на гърба на касова бележка от "Билла", които от своя страна бяха така добри да ни снабдят с ваучер за пазаруване на стойност 36 стотинки, задето ги споменаваме. С новите им промоции това си е кажи-речи вафла и половина "Боровец", така че никак не е малко.

Но стига приказки!

Насладете се на новото лого! Покажете ни своето селфи с него! И честит 1-ви април на всички!
 

Categories: , , , , ,

0 Response for the "Today's Metal с ново лого!"