TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Today's Metal с ново лого!

Posted by Today's Metal Crew On петък, април 01, 2016 0 коментара

Стилът: Нео-ренесансов
От/Год: България, 2016
Лейбъл: Гръб на касова бележка
Отнема: ~3 минути


След повече от 5 години, през които съществува нашият сайт, решихме, че е време за промяна. Вече всеки има дизайнерско лого и в повечето случаи дори разбира повече от всички дизайнери и сам прави страхотните си емблеми и лога, затова и ние решихме да сме в крак с модата, да бъдем иновативни, оригинални и все така интересни. Така се роди и новото лого на Today's Metal! То е нарисувано за около 3 минути на гърба на касова бележка от "Билла", които от своя страна бяха така добри да ни снабдят с ваучер за пазаруване на стойност 36 стотинки, задето ги споменаваме. С новите им промоции това си е кажи-речи вафла и половина "Боровец", така че никак не е малко.

Но стига приказки!

Насладете се на новото лого! Покажете ни своето селфи с него! И честит 1-ви април на всички!
 

Categories: , , , , ,

0 Response for the "Today's Metal с ново лого!"