TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Томбулъ!

Posted by Today's Metal Crew On сряда, август 10, 2011 0 коментара

Днес сайтът на Today's Metal задмина 100 000 прегледа от създаването си, затова решихме, че е редно да го отпразнуваме, създавайки наша Facebook страница. Същевременно с това решихме и да дадем някаква символична наградка на един от феновете на съвременния метъл, който отговори правилно на нашата малоумна загадка и хареса страницата ни във Facebook!

Затова, драги приятели, насочете се към нея, харесайте я и отговорете правилно (или неправилно, няма значение) на въпроса, зададен там, за да участвате в томболата за наградата.

Тъй като нямаме спонсори и не изкарваме пари от сайта, наградата наистина е малка, но пък може да се "натъмани" според вашия вкус! Играете за спечелването на чисто нов оригинален диск от 2011-та година, който спечелилият ще може да избере от следния списък:

Scar Symmetry - The Unseen Empire
Stratovarius - Elysium
Rise Against - Endgame
Winds of Plague - Against the World

Повтарям - спечелилият ще е само един и ще има право да избере един от тези случайно подбрани нови диска, с които разполагаме в момента и които сме закупили за "служебно ползване". За да участвате в играта - отивайте веднага ТУК и се включвайте.

Наздраве и успех на всички!


Categories: , , ,

0 Response for the "Томбулъ!"