TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Честит национален празник!

Posted by Today's Metal Crew On четвъртък, март 03, 2011 0 коментара

Честит празник, българи! 

Честит на всички вас, които уважавате езика си.
Честит на всички вас, които уважавате рода си.
Честит на всички вас, които уважавате историята си.
Честит на всички вас, които уважавате себе си.
Честит на всички вас, които не забравяте кои сте, макар и зад граница.
Честит на всички вас, които не парадирате със своята националност.
Честит на всички вас, които не срамите името на България с действията си.
Честит на всички вас, които не пречите на другите българи да живеят живота си.
Честит на всички вас, които чисто и просто сте добри хора.

Защото не е нужно да си краен националист, за да можеш да пишеш грамотно, да знаеш какви славни битки са водили българите, кои са псевдо-патриотите, които ви облъчват с празни приказки и кои са онези, които бият и тормозят други българи, само защото не споделят техните фанатични виждания за спорт, музика или право на забавление.

Бъдете нормални, добри хора и не давайте на долна, пошла и анти-българска музика като чалгата да проваля вас и децата ви. Карайте се на всички около вас, които пишат неграмотно или на латиница. Не нападайте другите, само защото не споделят вашите възгледи. И никога не падайте до низините на долнопробната чалга "култура". Пазете доброто име на България и доброто име на метъла и не излагайте себе си и своите сънародници и братя по музикална съдба. Покажете, че сте класа над лесните за манипулация маси.

Изобщо... от името на целия ни екип ви предлагаме - бъдете добри и няма да сбъркате!

Честит празник, българи!

Categories:

0 Response for the "Честит национален празник!"