TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Everlost - 2011 - Путь Непокорных

Posted by Today's Metal Crew On четвъртък, март 31, 2011 0 коментара

Стил......: Modern Metal
Държава...: Русия
Лейбъл....: -
Отнема....: 42 минути

www.myspace.com/everlost1

        Everlost не се предадоха. Казвам го, защото много други банди биха се отчаяли и отказали от по-нататъшно развитие ако китаристът им почине млад-зелен и в разцвета на силите и живота си. Вместо обаче да захвърлят инструментите или да си търсят нови банди, пичовете се стегнаха и взеха най-доброто решение. А именно - да издадат нов албум и дори да го предоставят на феновете си напълно безплатно! Така в 5 отделни части всеки фен можеше да си сглоби целия "Путь Непокорных", макар и още да не е известен конкретен траклист за творбата. Предстои алубмът да бъде издаден и на физически носител с допълнителни бонуси, но за това все още нямаме подробности.
        Спирам дотук с празните приказки, за да не превърна този текст в новина (не сме новинарски сайт) и за да ви запозная набързо с това, което ще чуете в "Путь Непокорных". Ако скоро не сте слушали руски екстремен метъл или представата ви за него се свежда до Ария и Аркона, значи вероятно нямате идея колко напредна сцената на братушките в последните години. И то не само в звуково, но и в композиционно отношение, особено щом иде реч за Everlost. Момците правят модерен мелодет с тежък, изчистен звук, много електронни елементи и доста индъстриъл дух. Екстремни вокали, тежки китари, даващи могъщи мелодични рифове (да, има и сола, знам, че ще питате) и пасващи си идеално с точния и предразполагащ към много куфеене ритъм. Всичко това, подплътено с точното количество електронен саунд.
        Не знам какво повече да ви кажа, за да ви убедя, че "Путь Непокорных" е един страшно силен албум, който не е на върха на метъл класациите само заради необяснимо ниската популярност на бандата и текстовете им, които са почти изцяло на руски език. Албумът се разпространява(ше) безплатно, така че потърсете из нета, свалете си го без угризения и чуйте сами!

+ + + + Плюсове.......:
Една от бандите с най-добър звук в Русия.
Здрави китари, здрав ритъм, здраво куфеене.
Разнообразие в темпото, звученето и настроението в отделните тракове.
Цялото това чудо се разпространява напълно безплатно!

- - - - Минуси........:
Вокалите издишат на няколко места, но никак не е болка за умиране.
Баси... не се сещам за нищо друго...

Подходящо за фенове на:
Digimortal, Amatory, Stigmata, Scar Symmetry и др.
Автор: Testset
-=9/10=-

0 Response for the "Everlost - 2011 - Путь Непокорных"