TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Kill the Romance - 2011 - For Rome And the Throne

Posted by Today's Metal Crew On четвъртък, март 24, 2011 0 коментара

Стил......: Melodic Death Metal
Държава...: Финландия
Лейбъл....: Inverse Records
Отнема....: 44 минути

www.myspace.com/killtheromance1

Такаaa. Първо пичовете са финландци и това само по себе си е знак, че няма как да не сме попаднали на качествена продукция. И наистина така се получи! Още на втората песен от този албум започнах да си клатя главата одобрително, а съседът започна недоволно да чука по парното - друг сигурен знак за качество на продукцията. Тук е важно да споменем, че това е от онзи тип мелодет с два типа вокали - екстремни и чисти. И двата вида се изпълняват доста сполучливо, при това от един и същи човек. Звукът пък като цяло е доста добър, но трудно би било другояче щом става дума за мелодет банда от Финландия. Сред малкото проблеми на този албум е миксирането на барабаните, чиито звук излиза на много преден план и по някое време става жестока думканица (какъвто беше случаят в дебютния албум на Fear of Domination, ако се сещате). Това обаче няма да ви развали кефа от него в никакъв случай. Kill the Romance можеха също така да увеличат силата и количеството на електрониката, защото там, където се чува, тя е просто на най-най-най подходящото възможно място за нея. Ама здраве да е. И така, за да приключим, нека си кажем, че албумът си заслужава парите и дава на феновете изненадващо силен мелодет, на който хем да подивеете, хем да си попеете.

+ + + + Плюсове.......:
Разнообразно звучене.
И чистите и екстремните вокали се отличават с високо качество.
Добри китарни сола.

- - - - Минуси........:
Понякога има неравномерна сила на звучене между различните инструменти.
Албумчето плаче за повече електроника (но не и прекалено много).

Подходящо за фенове на:
Mercenary, Before the Dawn, Pain Confessor, Naildown и др.
Автор: Warzone
-=8/10=-

Categories: , , , , ,

0 Response for the "Kill the Romance - 2011 - For Rome And the Throne"