TODAY'S METAL - BULGARIA

Ревюта от и за съвременния метъл фен!

  • Welcome!

    Добре дошли в сайта на Today's Metal! Тук слушаме най-новите албуми и ги "съдим" нa границата между критиката и фенството. Но на първо място ние винаги сме фенове! Е, субективни сме (както и поставяните от нас оценки, всяка важаща стриктно за дадения стил), но все пак се опитваме да ви предложим нещо по-различно от останалите сайтове за ревюта - не само защото пишем и за непознати за масовия слушател групи, а и защото се стараем да пишем в един непретенциозен, неналагащ се и, надявам се, забавен и приятен за четене стил, без претенции за меродавност и излишно умнеене, без пестене на фенска критика и суперлативи. Но ако тук ви е скучно, можете да посетите и страницата ни във [Facebook], където постваме нови ревюта, нови клипове и други интересни и съвременни метъл благинки. --- От целия ни [екип] - приятно четене!

    For our non-Bulgarian visitors: please have in mind you won't find illegal downloads here. Reviews only, entirely in Bulgarian, honest and independent. --- Feel free to contact us [here] or at management@todaysmetal.com.

Kultur Shock - 2011 - Ministry of Kultur

Posted by Today's Metal Crew On четвъртък, февруари 03, 2011 0 коментара


Стил................: Balkan/Ethno/Folk Punk/Metal 
Държава.............: САЩ/България/Босна/Индонезия 
Лейбъл..............: Kultur Shock Records 
Отнема..............: 45 минути
Чуй на..............: http://www.myspace.com/kulturshock
Имахме проблем. В нашия скромен екип не можахме да се разберем кой да напише ревюто за този албум. Половината екип е фен на групата, другата - не. Така е горе-долу и с българските фенове - половината ги харесва, другата - не. Затова набързо нека видим гледните точки на двата лагера. От една страна албумът е неоспоримо разнообразен. Такъв стил не можеш и да чуеш всеки ден. Песен с песен не си прилича и във всяка може да се чуе нещо ново, различно и... фолклорно. Изобщо, Kultur Shock правят нещо уникално по рода си. От другата страна обаче не са точно на това мнение. Другата страна смята, че Kultur Shock правят ужасен джангър, като след 3-тата песен вече ушите ти едвам издържат. Не на последно място, този албум на групата звучи като всичките им предишни и едни поляци като Rootwater например се справят около 400 пъти по-добре с етно и "джипси" звученето. Крайният извод е пределно ясен - ако винаги сте харесвали Kultur Shock - този албум несъмнено ще ви хареса, даже много. Може дори да го определите като една от най-добрите им творби досега. Ако никога не сте им били фен или сте били по-скоро безразлични към тях - "Ministry Kultur" определено няма да ви "зариби" или да промени мнението ви. А ако във всички случаи желаете да си закупите албума на адски символична цена - посетете сайта на групата и отделете 5 долара (или колкото желаете) за целта. Това е то. Чисто и просто, като къпана манекенка.

+ + + + Плюсове.......:
Ако сте фенове - ще останете очаровани!
Разнообразие, каквото само Kultur Shock могат да предложат.

- - - - Минуси........:
Ако не сте фенове - няма и да станете.
Джангъра идва в повече.

Подходящо за фенове на:
Rootwater, Pero Defformero, Azra, Dubioza Kolektiv и др.

-=N/A=-

Categories: , , , , , , ,

0 Response for the "Kultur Shock - 2011 - Ministry of Kultur"