TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Seth ECT - 2011 - Godspeak

Posted by Today's Metal Crew On понеделник, февруари 21, 2011 0 коментара

Стил......: Industrial Death Metal
Държава...: Турция
Лейбъл....: -
Отнема....: 46 минути

www.myspace.com/sethect

Правилно виждате - индъстриъл дет метъл от Турция. И то какъв! Признавам си, от години имам очакването, че този албум ще да е великолепен... и не сбърках! "Godspeak" е албум, какъвто не можете да чуете всеки ден. Той е едновременно екстремен, силно електронен, мрачен, епичен и... могъщ. За разлика от много от колегите си в именно този жанр, Seth ECT не прекаляват с нищо. Например, барабаните не са излишно много, излишно бързи и излишно тракащи през цялото време, както много безидейни банди правят, само и само за да покажат колко са бързи и екстремни. Барабаните са един от изпипаните елементи в този албум - може да чуете всеки един техен звук и да отбележите факта, че не са изсвирени от дръм-машина. Друго важно звено е електрониката, която далеч не е просто купчина наредени семпли за фон, което я прави основна част от музиката на групата. Но това, което ще ви направи най-силно впечатление в "Godspeak" е невероятната атмосфера! Направо няма да ви се вярва как докато куфеете под звуците на авангардните им творения в главата ви ще изникват най-различни образи (лично на мен напомнящи ми на играта Prince of Persia) на богове, пирамиди, висши светове, създания и воини. Изобщо, този албум е толкова изпипан, интересен, разнообразен, запленяващ и близък до перфектното, че направо ме хваща яд, че не е наистина напълно перфектен. Мога да ви обяснявам с часове колко е добър наистина и как не трябва да подхождате към него с тъпи предразсъдъци "защото е турски", но трябва и да го превеждам на английски, така че спирам дотук. Чуйте го и прочетете долу как можете да си го набавите.

+ + + + Плюсове.......:
Уникална, просто УНИКАЛНА атмосфера!
Всеки звук заема своето подобаващо място.
Перфектен пример как се прави истински, екстремен индъстриъл метъл.
Цялото това великолепие се разпространява безплатно (от 4 Април, на сайта на групата)!
Специални благодарности на групата, че ни предостави албума си толкова рано!

- - - - Минуси........:
Иначе страхотните китари са леко тихи на някои места.
Щеше да е супер ако имаше малко чисти или още "роботизирани" вокали по припевите. 

Подходящо за фенове на:
The Kovenant, Fear Factory, Ground Zero System, Blast X и др.
Автор: Testset
-=9/10=-

Categories: , , , , , ,

0 Response for the "Seth ECT - 2011 - Godspeak"