TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

 • About TMB

  BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

  ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

  [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Radiohead - 2011 - King of the Limbs

Posted by Today's Metal Crew On вторник, февруари 01, 2011 9 коментара

Стил......: Alternative/Experimental
Държава...: Англия
Лейбъл....: Ticker Tape/XL Recordings
Отнема....: 37 минути

www.myspace.com/radiohead

Невероятна, радикална иновация. Меланхолична безвременност, предизвикваща квантова експлозия от пост-модерен мрак, извисяващ се като мрачна кула над прозрачно неоново море, в което плуват призраците на времето от един черно-бял свят. Пурпурни светкавици, разкъсващи мрачно силиконово небе. Страховити сенки на странни същества, протягащи безкрайни ръце между капките черен дъжд. Или с две думи - както звучи това "ревю", така звучи и целият нов албум на Radiohead - претенциозно, измъчено, скучно, бавно, объркано и досадно. 5 от 8 песни звучат така, сякаш някой е объркал пистите в последния момент, разминал ги е и ги е миксирал с лява задна буза. За мен това не е онази група, написала гениалната "Creep". Това е някакво много мътно, мъгляво и жалко нейно подобие. Вярвам, че феновете на групата са умни хора (повечето, които познавам са такива) и че няма да се подведат да приемат всяко дадено им л*йно като шоколадова торта. No offense to the fans.

+ + + + Плюсове.......:
Изисква се голямо майсторство да създадеш подобна анти-музика.
Хубава обложка.

- - - - Минуси........:
Всичко в този абум е един голям минус. Права кардиограма, ако ме разбирате...

Подходящо за фенове на:
Radiohead

Автор: BGMario
-=0.5/10=-

Categories: , , ,

9 Response for the "Radiohead - 2011 - King of the Limbs"

 1. Анонимен says:

  Съгласен съм с ревюто.
  Radioshit е най-ужасната комбинация от звуци... всеки следващ албум е по-ужасяващо безличен. Анти-музика!

 2. Епично ревю. Епично.

 3. Анонимен says:

  пускайте си рамщайн и не си товарете главичките с това

 4. Откога "анти-музика" е обида?!

 5. Анонимен says:

  Изключително безмислено ревю на албума, както пише самия автор "Права кардиограма, ако ме разбирате..."

  Айде няма нужда...

 6. Във връзка с големия тролски интерес, всеки следващ малоумен коментар ще бъде изтриван без предупреждение, а авторът му лишен от правото си да коментира тук. Ако ще критикувате, правете го нормално.

  - Zorn

 7. Анонимен says:

  Абе,не смятам,че на фона на тия бози,на които се правят ревюта тук трябва да присъства Рейдиохед-група,която като цяло е далеч от светогледа и компетентността на хората,пишещи тук.

 8. Анонимен says:

  Mхъм, всеки малоумен коментар...И защо ако мога да попитам изтрихте коментарите? Не съм използвал(а неприлични думи and stuff? Да речем, че са били ''малоуми'' А този добре ли е според вас ''Radioshit е най-ужасната комбинация от звуци... всеки следващ албум е по-ужасяващо безличен. Анти-музика!'' Моля, не махайте коментарите, които не ви харесват, защото не са против радиохед. Да не се изразявам грубо, за да не ми махнат коментара. Така добре ли е? : )

 9. Анонимен says:

  Aнти-музика не е обида, но е доста точно наблюдение за идеологията зад Radiohead и подобни псевдно-интелектуални продукти на модерната алтернативна култура.

  А по отношение "ревюто"; момче (и си личи, че не си много зрял човек, защото използваш повърхностни метафори за да опишеш някакво лично субективно преживяване, вместо да използваш правилно изказните средства на езика, за да напишеш нещо професионално поне на вид), групата Radiohead, не е по-различна от това, което е била през 90-те. Едни претенциозни лигльовци, които ходят по анти-модата и имат определена публика КУПУВАЧИ, в която никой от нас никога не е фигурирал. Надявам се най-сетне ще видиш, на какво подражаваш така убедено и смешно за околните и ще ти дойде акъл, а може в последствие и вкус да си изградиш. И поне като тръгнеш да пишеш нещо, се замисли дали даваш всъщност на читателя си нещо по-стойностно и разнообразно от коментарите под него. Поработи върху себе си преди да критикуваш другите.