TODAY'S METAL

Ревюта от и за съвременния метъл фен

  • About TMB

    BGR: Today's Metal е сайт за метъл ревюта с идеална цел, създаден през 2011-а година, за да популяризира модерната метъл сцена. Нашата цел - бързо и лесно да разберете става ли нещо ново за слушане или не!

    ENG: Today's Metal is a non-profit webzine for metal reviews, established in 2011 with the purpose of promoting the modern metal scene. Our goal - to quickly let you know if a new metal album is worth your time!

    [FACEBOOK]        [INSTAGRAM]        [YOUTUBE]        [TWITTER]        [E-MAIL]

Wisdom - 2011 - Judas

Posted by Today's Metal Crew On неделя, април 03, 2011 0 коментара

Стил......: Power Metal
Държава...: Унгария
Лейбъл....: Soundholic Records
Отнема....: 40 минути

www.myspace.com/wisdommetal

От доста време се опитвам да убедя познати и непознати, че унгарската метъл сцена се развива доста сполучливо и е светлинни години пред родната ни такава, но странно защо родните фенове не са особено съгласни с мен. Сега с мазна усмивка бих искал да попитам - къде имаме пауър/хеви банда по наши земи, която да може да стъпи и на малкия пръст на Wisdom? Те от своя страна не са стара банда и не са налагали някакви традиции на унгарската сцена. Напротив, това им е едва втори албум, за който обаче 5-те години чакане (който е чакал) напълно са си стрували. И нека ви кажа защо "Judas" е напълно адекватен албум за модерната пауър метъл сцена, Отговорът е - защото този албу ми тази група не се губят там, където все повече банди губят пътя си в ненужни и неуспешни експерименти. Защото Wisdom не са прехвалена банда с прехвален чичак за вокалист, който много държи в зенита на кариерата си да покаже колко добре пее хард рок. Защото дават на феновете това, което искат - директен, здрав пауър метъл, без лигавщини и "саундтрак звучене". Защото Wisdom са намерили границата между класическия, традиционен пауър метъл и модерното звучене. И защото каквото очаквате от тях - това и ще получите. Чисто, просто, ясно и директно - пауър метъл. Мелодичен, леко епичен и най-важното - без излишни "заигравки". Ако харесвате този стил - купете си този албум и няма да останете разочаровани. Простичко, нали?

+ + + + Плюсове.......:
Директно, ясно, неоспоримо - пауър/хеви метъл в чист вид.
Хоровите изпълнения дават усещането за огромна мощ в този албум.
Доказателството за това колко е развита унгарската метъл сцена.
Слуша се на един дъх.

- - - - Минуси........:
Има около 34762986 групи с това име, което може да е само пречка. Винаги.
Става доста праволинеен уи предсказуем на места, но отчасти в това му е чара.
 
Подходящо за фенове на:
Iron Mask, Blind Guardian, Orden Ogan, Fairyland и др.
Автор: BGMario
-=8/10=-

Categories: , , , , , ,

0 Response for the "Wisdom - 2011 - Judas"